Hvilke koder må knekkes for arbeidssøkere? Dette spørsmålet besvares i boken Jobbsøkerkoden. Da boken kom forandret den hvordan jobbsøkere tenker når de skal søke jobb. Boken oppsummerer en tankemåte og praktiske råd som er relevante på tvers av bransjer, enten du er nyutdannet eller har lang erfaring. Sverre Haugen, forfatter av boken, beskrives av noen som en av Norges beste foredragsholdere innen jobbsøkertematikk. Dette kurset innholder 8 moduler som lærer deg viktige ting som hjelper deg å lykkes som jobbsøker. 

Nanolæring

Som jobbsøker går du gjennom en prosess. Hvilken læring du har behov for defineres av hvor du er i prosessen. Når du skal skrive CV, er det nettopp CV du vil lære mer om. Når du senere i prosessen skal på intervju er derimot CV uinteressant.

Med bakgrunn i dette bygger MeyerHaugen opp jobbsøkerkursene som nanolæring. I praksis betyr dette at de som tar kurset kan lære i små porsjoner, tilpasset det behovet de har akkurat der og da.

Innholdet i kurset består av 7 videomoduler som er fra 7 til 15 minutter lange. Hver video er tilpasset de ulike stegene i jobbsøkerprosessen en person må gå gjennom for å finne en ny arbeidsgiver.

Innhold

  Før du faktisk søker jobben...
Tilgjengelig på dager
dager etter du melder deg på
  CV og søknad
Tilgjengelig på dager
dager etter du melder deg på
  Intervjuet
Tilgjengelig på dager
dager etter du melder deg på

Velg prisalternativ og meld deg på!